Dening : Dyah Ayu P

 

Sekolahku sing apik

Sekolahku sing nggawe bocah-bocah dadi pinter

Sekolahku sing disenengi banget

Sekolahku sing gede lan amba

 

Neng kabupaten Kebumen sekolahku paling gede

Lan neng sekolahku tentrem