Dening : Eka Yuli Trisna

Ing desaku ana gunung

njulang nembus awan

na sawah-sawah

kang ijo royo-royo

desa ku esih asli

rung na polusi

apa wae

Ing wayah sonten

nang desaku apik banget

akeh manuk-manung

pada mabur …..